Doriti sa va reamenajati casa?

Doriti un nou design in casa Dumneavoastra?

Gasiti aici solutia completa

  Galeria Google de fotografii E&G Point Construct on Google Plus E&G Point Construct on Facebook E&G Point Construct on Twitter E&G Point Construct on Vimeo E&G Point Construct on Linkedin E&G Point Construct on YouTube E&G Point Construct on Stumbleupon E&G Point Construct on Digg E&G Point Construct on Delicious Subscribe RSS English Deutsch

Despre noi

constructii case

O calitate esentiala a companiei este angajamentul. Suntem angajati fata de clientii nostri, fata de echipa noastra si unii fata de ceilalti. Angajamentul trebuie sa existe in orice echipa si intre membrii sai.
Cum anii trec, iar experienta noastra este pe masura, suntem siguri ca anul in curs va fi cel mai bun an de la inceput pana acum. Suntem mandri de intreaga noastra echipa si asteptam cu nerabdare sa vedem rezultatele si satisfactia noilor nostri clienti, precum si a celor existenti.
Cu experienta in domeniul constructiilor civile, sociale si industriale, compania:
- promoveaza noileconcepte in materie de constructii
- utilizeaza ultimele tehnologii pentru a ajuta la schimbarea celor vechi
- detine capacitatea de a lucra cu orice material si tehnologie
Lucrarile executate reprezinta cartea de vizita a societatii.

Calitatea pe primul loc

Parchet

Constructiile sunt un proces complex si costisitor, proces ce poate provoca dureri de cap atat proprietarilor cu experienta cat si celor aflati la inceput de drum. Oricare ar fi scopul sau natura proiectului, succesul dumneavoastra consta in alegerea contractorului potrivit. Contractorul potrivit ofera experienta, preturi competitive, putere financiara, profesionalism, integritate. Angajamentul fata de proiectul Dumneavoastra este sustinut de calitate, initiative in protectia muncii. Aceasta va ofera E G Point Construct.


 

Stabilitate si echilibru

Amenajari

E&G POINT CONSTRUCT SRL ofera stabilitate si echilibru intr-un mediu economic imprevizibil si preia din sarcina Dumneavoastra acele activitati si domenii in care demonstreaza prin fapte, profesionalism si responsabilitate, o maxima competenta. Rezolvarea oricarei probleme implica o organizare specifica si o abordare structurata care sa conduca la solutia optima, generatoare de maximum de beneficiu in conditiile date.

Oferta in domeniul constructiilor este ampla si acopera practic toate nevoile unui potential client. Incepand cu lucrarile de constructii civile si industriale, executarea de constructii destinate sportului, si terminind cu lucrarile de finisaje interioare si exterioare, nu exista in fapt nici un gen de lucrare la care compania sa nu raspunda cu promptitudine.

Beneficiari

Amenajari

Va prezentam in continuare o parte din beneficiarii nostri,   persoane juridice      

Hotel Golden Tullip – arhitectura completa (tencuieli interioare, exterioare, placari gresie, faianta, instalatii sanitare, gips carton, compartimentari + tavane, vopsit – la cheie)
Bloc Ion Perlea Bucuresti – placari fatade; tencuieli interioare, gips carton, scafe


Soseaua Dealul Negru – infrastructura (Fat Construct)

Soseaua Bucuresti – Pitesti – infrastructura (Fat Construct)
Constructii vile la cheie: Hala Traian, Mogosoaia, Petrachioaia, Pamfil s.a.
Show-room 1.400 mp Constanta Tomis 1
Carrefour – 2 standuri la cheie
Hala frigorifica 800 mp in Popesti Leordeni – instalatii, compartimentari, izolari termice
Bloc Prisaca Dornei – 6 nivele + mansarda – executat zidarie, instalatii saniatre, compartimentari din gips si tencuieli
Institutul Ntional de Geologie al Romaniei – amenajari interioare si renovari
Partidul National Democrat  Crestin – subzidire, consolidare pereti interiori, exteriori, tencuieli, pereti de gips, tavane casetate, instalatii sanitare, canalizare, instalatii electrice
Demolari: Vila pe Bd. Ferdinand Bucuresti

Imagini din timpul lucrarilor

AmenajariVeti regasi in catalog   imagini din timpul lucrarilor, precum si o parte din lucrarile finalizate.


Search on Google


Active Search Results Free SEO Tools free search engine website submission top optimization