Doriti sa va reamenajati casa?

Doriti un nou design in casa Dumneavoastra?

Gasiti aici solutia completa

  Galeria Google de fotografii E&G Point Construct on Google Plus E&G Point Construct on Facebook E&G Point Construct on Twitter E&G Point Construct on Vimeo E&G Point Construct on Linkedin E&G Point Construct on YouTube E&G Point Construct on Stumbleupon E&G Point Construct on Digg E&G Point Construct on Delicious Subscribe RSS English Deutsch

Constructii case

constructii case

Construiti cu noi casa mult dorita! Santem in masura sa punem la dispozitia clientilor nostri cea mai buna alternativa pentru constructia de case trainice, cu costuri financiare reduse fata de casele traditionale si cu o viteza mare de executie, chiar si in conditii meteo nefavorabile.
Utilizam materii prime si materiale importate din Canada si realizam toate manoperele necesare unei constructii, de la fundatie pina la finisarea acesteia. Aproape 80% din casele construite pe continental nord american au structura de lemn, si sa nu uitam conditiile meteorogice deosebite cu care se confrunta Canada!
Trebuie sa spunem ca si in Europa, cel putin in ultimii ani, constructia de case pe structura de lemn a cunoscut o dezvoltare ampla, in Franta, Suedia, Scotia lemnul fiind utilizat pe scara larga in realizarea caselor.
De ce? Pentru ca lemnul este materialul de constructie cu cel mai bun raport rezistenta mecanica/greutate si cu o elasticitate ridicata care ii permite sa fie utilizat si in zonele cu potential seismic ridicat. Este ecologic, nu degaja substante nocive pentru organismul uman, daca este tratat corespunzator este rezistent la atacul daunatorilor, este durabil (bisericile din lemn din Maramures rezista din secolul XVII) dar, cel mai important, realizeaza o izolatie termica si fonica deosebita, costurile pentru incalzirea locuintelor realizate in acest sistem fiind cu 20-30% mai mici decat in cazul constructiilor clasice.
Panourile SIP combina aceste calitati ale lemnului cu izolarea termica superioara conferita de utilizarea polistirenului expandat de inalta densitate (20Kg/m3). Utilizarea placilor de OSB si a lemnului cu umiditate redusa (sub 16%), realizarea legaturii intre OSB si polistiren prin utilizarea de adezivi speciali, confera panourilor SIP capacitatea portanta si o deosebita rezistenta!
Daca la acestea adaugam faptul ca toate panourile sunt pretaiate in conditii industriale de inalta precizie si intreaga structura a casei este realizata prin procedee asistate informatic, avem o privire de ansamblu asupra calitatii acestor panouri prefabricate. Cea mai importanta caracteristica a panourilor SIP o constituie izolatia termica excelenta. Pentru conditiile climaterice din tara noastra realizam peretii exteriori din panouri de 16.5 cm si o izolatie termica de 0.28 W/Km2. Iar pentru realizarea acoperisului se vor folosi panouri cu grosimea de 21.5 cm si o izolatie termica de 0.21 W/Km.

Avantajele construirii unei case in locul blocului


constructii case

In ultimul timp in Romania s-a raspandit tot mai mult ideea construirii unei case fata de cea a achizitionarii unui apartament. Cumpararea unui apartament nu mai este deloc avantajoasa si la indemana tinerilor si de aceea acestia se orienteaza tot mai mult spre construirea unei case.
Se sustine ideea ca banii obtinuti din vanzarea unui apartament, chiar vechi, ar ajunge pentru cumpararea unui teren si inceperea construirii unei case. O casa are mult mai multe avantaje fata de un apartament. In primul rand o casa beneficiaza de o curte in care puteti sa va amenajati un loc de joaca pentru copii, un loc de relaxare pentru dumneavoastra sau puteti construi o piscina. Pe langa avantajul unei curti, o casa va ofera multmai mult spatiu si confort decat un apartament.
Pentru construirea unei case trebuie sa aveti in vedere o serie de etape. Mai inainte sa cumparati terenul. O alta etapa importanta in construirea unei case o reprezinta si contactarea firmei de constructii. Firma noastra se ocupa de toate etapele construirii casei pe care v-o doriti.

Avantajele construirii unei case la cheie


constructii case

Daca v-ati gandit sa apelati la construirea unei case, firma noastra va pune la dispozitie varianta "casa la cheie". Casa la cheie reprezinta varianta ideala pentru cei care isi doresc sa se mute intr-o casa complet finisata atat in interior cat si in exterior si astfel sa evite problemele aferente amenajarii acesteia.
Avantajele pentru care va recomandam casa la cheie sunt multiple. Apeland la aceasta varianta veti scapa de grija efectuarii racordurilor la curent, gaze, canalizare si de grija realizarii instalatiilor electrice, termice si sanitare. Avand o experienta vasta in constructia de case la cheie, echipa noastra va ofera siguranta unei bune executii, scapandu-va totodata de povara amenajarilor interioare. Daca veti apela la oferta noastra de case la cheie, veti avea satisfactia unei locuinte la standarde de calitate ridicate, fara vreun efort din partea dumneavoastra.


Avantajele construirii unei case la rosu


Amenajari

Notiunea de case la rosu a ramas iradacinata in constiinta noastra intrucat legislatia ne permitea acest lucru. In UE nu exista aceasta notiune, intrucat exista un anumit termen de finalizare a fiecarui stadiu.
Casa la rosu reprezinta constructia fara finisaje si fara partea exterioara a acoperisului (tigla, tabla, etc.). Include fundatia, ridicarea peretilor si structura acoperisului pe care se monteaza ulterior tigla sau tabla. De asemenea, in faza de casa la rosu nu este realizata nici partea de instalatii (cabluri electrice, tevile de apa/gaze, racordare la utilitati), acestea fiind adaugate ulterior.
Locuintele achizitionate in stadiul de executie la rosu reprezinta o optiune tot mai accesata de catre potentialii cumparatori. Sunt cel putin doua motive pentru care locuinta la rosu reprezinta prima optiune a cumparatorilor din segmentul mediu. Un motiv este reprezentat de faptul ca valoarea totala a locuintei este mai mica decat in cazul unei locuinte finisate.
Un al doilea motiv este unul legat de optiunile cumparatorului, acesta avand posibilitatea de a-si personaliza casa conform propriilor sale dorinte. Primul dezavantaj in cazul achizitionarii unei case la rosu este cel legat de timpul alocat finisarii acesteia, inclusiv timpul petrecut pentru alegerea finisajelor, a constructorului care sa permita punerea in opera a dorintelor clientului.

Promovam casele de lemn

Amenajari


O constructie din lemn este cum nu se poate mai binefacatoare. Dupa anumite studii, bine cunoscute de medici, constructia din lemn nu intrerupe campul magnetic terestru, necesar echilibrului biologic omenesc. Contrar unei idei foarte raspandite, comportamentul lemnului in prezenta focului, este excelent. De fapt, cand este cuprins de flacari, lemnul se consuma incet si-si pastreaza toate proprietatiile mecanice timp de lungi minute, contrar celor mai multe materiale de constructii. In Scandinavia si in America de Nord , 90 % din constructii sunt din lemn. Anumite tari ca Japonia sau SUA, impun construirea locuintelor din lemn in zonele unde cutremurele de pamant sunt frecvente, pentru ca lemnul este materialul de constructie care rezista cel mai bine la cutremure. Confortul lemnului O constructie din lemn imbunatateste confortul persoanelor care locuiesc in ea, datorita faptului ca peretii nu sunt reci si umezi.
Nu uitati ca la construirea unei case traditionale se foloseste apa , iar peretii unei astfel de constructii se usuca in 10-24 luni. In plus, construind din lemn, castigati in jur de 5- 7 % de suprafata utila in raport cu o constructie umeda.
De asemenea, lemnul permite o mare libertate arhitecturala la conceptia casei Dumneavaostra, acelasi cu al structurilor in cadre, cu diferenta ca materialul folosit este lemnul, care este mult mai elastic comparativ cu materialele de constructii clasice.
Acest fapt,impreuna cu greutatea proprie redusa permite constructiilor executate pe structura de lemn sa reziste la seisme cu magnitudine de peste 8 grade pe scara Richter. Performantele logistice ale lemnului
Constructiile din lemn se caracterizeaza printr-o pre-fabricare in uzina (usi, ferestre, sarpanta, osatura...). Transportul si montajul acestor diferite elemente sunt relativ usoare. In plus, rapiditatea cu care se monteaza o casa din lemn reduce in mod considerabil durata santierului . Va veti putea muta deci in noua casa, mult mai repede .
Rezistenta la cutremur Principiul de transmitere al greutatii este


Search on GoogleActive Search Results Free SEO Tools free search engine website submission top optimization