Trei feluri diferite de pavare a curtii sau gradinii

 

Daca v-ati gandit sa va redecorati curtea cu ocazia venirii primaverii, amenajarea exterioara cu pavaj este cea mai buna alegere. Pentru a va ajuta sa luati mai usor o decizie cand alegeti pavajul, va oferim cateva idei pentru o lucrare pe gustul dumneavoastra!

1. Stilul rustic – daca ai casa decorata într-un stil rustic si vrei sa-ti amenajezi la fel si gradina, pavajul rezidenţial potrivit poate fi ales dintre modelele Rustic, Patrat P4 rusticsau Pietra, de la Elis Pavaje.

pavare-rusticModelul Patrat P4 rustic se deosebeste de alte modele printr-o forma simpla si un aspect natural, conferit de dimensiunile mari si de suprafata neregulata.

Modelul Rustic este asemanator celui Patrat P4, însa de dimensiuni mai mici, iar pavajul Pietra se inspira din forma si suprafata neregulata a pietrei. Daca doriţi sa obţineţi o suprafaţa simpla si eleganta, apropiata de aspectul natural al mediului înconjurator, cele 3 modele sunt perfecte în accentuarea trasaturilor traditionale ale spatiilor în care este integrat. Textura si variantele cromatice disponibile le fac sa fie alegerea ideala pentru alei, terase sau spatii cu atmosfera rustica, naturala.

2.Stilul elegant si modern – locuintele moderne, elegante, vor fi si mai spectaculoase cu o gradina amenajata în acelasi stil.

pavare-elegant

Elis Pavaje ofera o gama larga de modele potrivite, printre care Pavajul Decco, Umbra sau Maris. Modelul Decco este favorit în pavarea zonelor cu scop estetic, datorita formei delicate de petala de floare, care ofera o nota de intimitate si rafinament.

Umbra este un model cu totul aparte, datorita texturii mate care da un aspect catifelat. Folosit în special în spaţiile aerisite, moderne, cu arhitecturi futuriste,creeaza senzaţia de ordine, armonie şi echilibru. Modelul Maris inspira eleganta si bun gust prin simplitatea formei si culorile calde în care este disponibil, fiind o alegere estetica deosebita pentru amenajarile exterioare.

3. Stilul jucaus si colorat – pentru amenajarile vesele, Elis Pavaje propune doua tipuri de pavele cu forme speciale, disponibile într-o gama larga de culori, potrivite oricarui tip de proprietate privata – Cromatica si Floare.

pavare-coloratPavelele Cromatica sunt un model vesel si pastelat, care ofera senzatia de prospetime si dinamism oricarui spatiu, suprafata colorata fiind obtinuta printr-un procedeu de colorare special, în timp ce pavelele Floare se disting prin forma deosebita si permit adaptarea modelelor dupa bunul plac, bineînteles, tinand cont de întregul concept estetic al curtii, astfel încat sa existe armonie.

Pentru mai multe idei, consultati si caracteristicile celorlalte modele de pavaje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *