Tapetul cu modele grafice luminoase

Mai nou, tapetul clasic a capatat noi valente estetice odata cu inserarea unor modele grafice puse in valoare cu ajutorul surselor de lumina LED. Acest produs a fost promovat de Meystyle la Targul ICFF in cadrul Saptamanii Designului din New York. Tapetul iluminat este disponibil in 22 de variante diferite de modele, fiecare dintre acestea reprezentand o tema differita.

Tapetul ale carui modele sunt puse in valoare cu ajutorul luminii a fost conceput nu numai din motive estetice pentru a conferi o ambianta deosebita noilor interioare dar si pentru a furniza o lumina difuza, eficienta, pentru spatiul respectiv. Fiecare design este lucrat manual in Londra si facut pe comanda in functie de dimensiunile camerei in care urmeaza sa fie pus.

Tapetul cu modele grafice luminoase

Pentru realizarea modelelor se foloseste tehnologie computerizata astfel ca produsul final sa devina un element de decor in cadrul interioarelor contemporane. Aceste suprafete nu vor ramane un simplu fundal ci vor crea o impresie vizuala puternica menita sa intregeasca conceptul amenajarilor interioare.

Lumina nu este un element pe care ne-am astepta sa il relationam cu un perete plin, dar in aceasta privinta echipa de la Meystyle a depasit granitele traditionale si a integrat surse de lumina in tesatura tapetului. Sursele LED ofera acea lumina ambientala si sunt complet inserate in suprafata tapetului, astfel ca prezenta lor nu deranjeaza vizual. Lumina subtila pe care o produc aduce un plus calitatilor estetice ale modelor atent create si actioneaza ca un semnal luminos, definind spatiul interior, pe timpul noptii cand restul luminilor sunt stinse. Folosirea cristalelor Swarovski accentueaza impactul pe care aceste lumini il au, ajungand sa lucreze impreuna pentru a crea un efect vizual dramatic asupra privitorului.

Mai multe informatii gasiti pe: http://inhabitat.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *