Ocolul Bucurestiului in zeci de santiere

In martie incepe primavara… constructiilor. Luna in care rasar in zona Bucurestiului santier dupa santier. Cu toata criza economica, in aprilie vor fi atatea lucrari incat va trebui sa te clonezi ca sa ajungi la fiecare dintre ele cu o oferta. Sau sa iti angajezi o armata de agenti de vanzari…

Banuim insa ca preferi variantele pacifiste de investitii, cele care renteaza la sigur si nu te fac sa sa fii asediat de datorii. Click aici pentru a primi gratuit cele 5 santiere de mai jos cu poze si datele de contact, asemeni celor 300 la care ai putea sa ajungi in lunile aprilie-mai (perioada de varf in constructii) fara niciun agent de vanzari.

5 santiere gratuit
click aici pentru cele 5 santiere
Imobil P+4E+5Er+M “Scandinavia Residence” | Bragadiru

Stadiu: au inceput lucrarile la blocurile 5 si 6 (imobile S+P+5+M), s-au realizat sapaturile si s-a turnat o parte din fundatie. Acestea au ca termen de finalizare perioada februarie-martie 2015 Oferte de materiale si subantrepriza pot fi trimise pe adresa de email a constructorului.
Click pentru datele de contact

click aici pentru cele 5 santiere
Hala productie publicitate si birouri P+2E | Magurele

Stadiu: a fost realizat parterul (inclusiv inchiderile din caramida), insa beneficiarul ne-a transmis ca momentan nu s-a deschis santierul pentru anul acesta. Achizitia pentru acest segment va incepe peste aproximativ 2 saptamani. Se asteapta oferte pentru imprejmuire ( 1000 mp) – placi ondulate pentru gard si plasa zincata culoare alba (cate 500 m fiecare).
Click pentru datele de contact

click aici pentru cele 5 santiere
Imobil P+3E+M | Bucuresti

Stadiu: imobilul este ridicat la rosu, urmeaza realizarea tencuielilor exterioare, iar pentru finisaje interioare pot fi trimise oferte pe adresa constructorului.
Click pentru datele de contact

click aici pentru cele 5 santiere
Imobil P+2E spatiu comercial materiale de constructii | Bragadiru

Stadiu: imobilul s-a ridicat la rosu, nu s-au reluat inca lucrarile dupa perioada de iarna. Beneficiarul detine cele mai mari depozite de materiale din Ilfov, iar materialalele necesare sunt asigurate prin propriul depozit al firmei.
Click pentru datele de contact

click aici pentru cele 5 santiere
Hala de depozitare cu birouri si utilitati | Magurele

Stadiu: constructia a demarat, au fost realizate structura si acoperisul. Dna. Hristodoulakis a precizat ca au fost incheiate toate contractele pentru acest proiect, inclusiv pentru trapele de fum si usi industriale. Hala va fi utilizata pentru depozitarea materialelor neinflamabile.
Click pentru datele de contact

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *