Incalzirea prin pardoseala: confort, spatiu si economie

In plus, sunt firi traditionale care apreciaza confortul termic obtinut prin intermediul unei sobe sau unui semineu. La polul opus avem utilizatorul modern care apreciaza inovatia tehnologica, o casa sanatoasa, inteligenta.

Cei care opteaza pentru incalzire in pardoseala opteaza pentru confort termic deosebit. Se cunoaste faptul ca atunci cand incalzesti o incapare, caldura are tendinta de a avansa spre tavan, in timp ce – la nivelul pardoselei – temperatura este mai scazuta. Asadar, cu ajutorul incalzirii prin pardoseala caldura din camera este distribuita uniform.

Sistemele electrice de incalzire prin pardoseala reprezinta cea mai fiabila si eficienta metoda de incalzire a unei locuinte. In plus, intregul sistem se monteaza foarte usor si sub majoritatea subpardoselilor.

Odata montat, compania va oferi garantie beneficiarului de pana la 20 de ani, iar de cele mai multe ori sistemul de incalzire prin pardoseala necesita rareori interventii de intretinere intrucat nu exista componente in miscare.

Un alt aspect ce trebuie mentionat este factorul material. Multumita termostatului cu care este dotat sistemul de incalzire prin pardoseala, caldura din ambient este reglata astfel incat atunci cand se raceste prea tare el porneste, iar daca temperatura atinge maximul optim atunci se opreste din furnizarea agentului termic.

Un alt avantaj este reprezentat de cablurile de autoreglare, care isi reduc automat capacitatea de incalzire in momentul in care detecteaza o alta sursa de caldura, fapt ce contribuie la diminuarea costurilor de incalzire. Incalzirea prin pardoseala mai vine cu un plus, mai mult spatiu datorita lipsei caloriferelor. Astfel, locul de langa ferestre acum poate fi fructifcat la maximum, fara niciun impediment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *