Constructii case, gradini, piscine

Despre noi

Constructiile sunt un proces complex si costisitor, proces ce poate provoca dureri de cap atat proprietarilor cu experienta cat si celor aflati la inceput de drum. Oricare ar fi scopul sau natura proiectului, succesul dumneavoastra consta in alegerea contractorului potrivit. Contractorul potrivit ofera experienta, preturi competitive, putere financiara, profesionalism, integritate. Angajamentul fata de proiectul Dumneavoastra este sustinut de calitate, initiative in protectia muncii. Aceasta va ofera E G Point Construct.

Satisfacem exigentele beneficiarilor prin:

– proiecte tehnice fezabile;
– calitatea ireproasabila a lucrarilor executate;
– promptitudinea termenelor de finalizare a lucrarilor contractate – abordarea estetica deosebita
Ofera garantia celei mai bune proportii intre timp de executie-valoare-calitate, prin cuprinderea intregii game de activitati:
–  proiectare,
– obtinere avize si autorizatii de construire
– executie
Costul eficient la materialele achizitionate,  fie din import, fie direct de la producatorii din tara si strainatate  calitatea, functionalitatea si durabilitatea lucrarilor executate

Stabilitate si echilibru

E&G POINT CONSTRUCT SRL ofera stabilitate si echilibru intr-un mediu economic imprevizibil si preia din sarcina Dumneavoastra acele activitati si domenii in care demonstreaza prin fapte, profesionalism si responsabilitate, o maxima competenta. Rezolvarea oricarei probleme implica o organizare specifica si o abordare structurata care sa conduca la solutia optima, generatoare de maximum de beneficiu in conditiile date.

Oferta in domeniul constructiilor este ampla si acopera practic toate nevoile unui potential client. Incepand cu lucrarile de constructii civile si industriale, executarea de constructii destinate sportului, si terminind cu lucrarile de finisaje interioare si exterioare, nu exista in fapt nici un gen de lucrare la care compania sa nu raspunda cu promptitudine.

Beneficiari

Va prezentam in continuare o parte din beneficiarii nostri,   persoane juridice

Hotel Golden Tullip – arhitectura completa (tencuieli interioare, exterioare, placari gresie, faianta, instalatii sanitare, gips carton, compartimentari + tavane, vopsit – la cheie)

Bloc Ion Perlea Bucuresti – placari fatade; tencuieli interioare, gips carton, scafe

Soseaua Dealul Negru – infrastructura (Fat Construct)

Soseaua Bucuresti – Pitesti – infrastructura (Fat Construct)

Constructii vile la cheie: Hala Traian, Mogosoaia, Petrachioaia, Pamfil s.a.

Show-room 1.400 mp Constanta Tomis 1

Carrefour – 2 standuri la cheie

Hala frigorifica 800 mp in Popesti Leordeni – instalatii, compartimentari, izolari termice

Bloc Prisaca Dornei – 6 nivele + mansarda – executat zidarie, instalatii saniatre, compartimentari din gips si tencuieli

Institutul Ntional de Geologie al Romaniei – amenajari interioare si renovari

Partidul National Democrat  Crestin – subzidire, consolidare pereti interiori, exteriori, tencuieli, pereti de gips, tavane casetate, instalatii sanitare, canalizare, instalatii electrice
Demolari: Vila pe Bd. Ferdinand Bucuresti

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *